Info

Nordenhed Design utför många typer av grafisk design. Animationer, illustrationer, webbprogrammering, fotografi, videofilm, bild- och videoredigering, logotyper, 3D-modellering, typografi, powerpoint-presentationer och mycket annat!

Idén bakom Nordenhed Design är att vara ett bolag som kan ta emot ett stort antal typer av uppdrag. Detta kan vara mycket användbart vid exempelvis multi-media projekt där man annars kanske varit tvungen att anställa olika bolag för olika delar i processen. Vill du ha ett bolag som kan fixa allt och lite till när det gäller grafisk design så är Nordenhed Design bolaget för dig!

Film och videoredigering

Behöver ditt företag en reklamfilm för den senaste produkten? Filmat Thailand-semestern och behöver någon som kan redigera klippen till en läcker kollage-film? Då finns Nordenhed Design här för dig! Reklamfilmer, spelfilmer, kollage, dokumentärer, intervjuer och inspelning av diverse events samt tillhörande efterredigering i form av bland annat transitioner, färg- och ljusredigering, textning, ljud och musik är exempel på vad som erbjuds av Nordenhed Design.

Exempel på arbeten!

Reklamfilmer Ängsgården System (14 st i spellista)

Simpelt videokollage (med egendesignad jubileums-logga)

Skräckfilm "No Filter" (producent och regissör)

Fler exempel uppdateras kontinuerligt.